subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Fk Karađorđe i Fk Sopot doživeli minimalne poraze protiv bivših superligaša

Fk Karađorđe i Fk Sopot doživeli minimalne poraze protiv bivših superligaša

Prijateljska utakmica

Karađorđe(Topola) – Radnički 1923(Kragujevac) – 0:1(0:0)

Igralište u Stragarima. Gledalaca: 200. Sudija: Aleksandar Spasić/Topola/. Strelac: Spalević u 71 minutu.
Karađorđe: A. Ilić, Bjelanović, Dragačević, Đekić, Golubović, Milosavljević, V. Ilić, Vukajlović, Ratković, Vidić, Blagojević, igrali su još: Nedeljković, Kilibarda, Živković, Ž. Marković, M. Marković, Brkić, Grujanić, Milovanović, Nikolić, Stiler, Živanović.
Radnički 1923/Kragujevac/: Najdanović, Matejević,m Nenadić, Petrović, Marković, Vidović, krasić, Aničić, Miljuš, Lukić, Ivković, igrali su još: Rajičević, Varjačić, Ilić, Andrić, Živanović, Aleksijević, Aleksić, Maksimović, Stanković, Gavrović, Spalević.

U prvom poluvremenu videli smo prečku koju su pogodili kragujevčani i koji su imali još jednu lepu priliku. Nastavk igre doneo je još dve prilika za Radnički u kojima je golan Ilić odlično intervenisao, da bi u 71 minutu iskusni Spalević iskoristio centaršut i postavio ispostavilo se na kraju konačan rezultat. Imao je Spalević još jednu sjajnu priliku iskoristio nesporazum poslednje linije Karađorđa i sa ivice šesnaesterca šutirao neometan ali je lopta odskočila od zemlje i prešla preko prečke.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *