subota , 20 априла 2024
Početna / Ostalo / Beogradske pijace u novom ruhu
infom.rs

Beogradske pijace u novom ruhu

JKP „Gradske pijace”, u skladu sa godišnjim programom održavanja pijaca, nakon izrazito niskih spoljnih temperatura nastavljaju sa poboljšanjem higijensko-sanitarnih uslova po najvišim standardima. Dobra higijenska praksa predstavlja jedan od najvažnijih preduslova za bezbedan plasman namirnica koju menadžment preduzeća primenjuje na svim beogradskim pijacama.

– „Gradske pijace” posebnu pažnju posvećuju bezbednosti hrane koja je veoma važna za zdravlje stanovništva. U uklanjanju nečistoća sa pijačnih platoa i pijačne opreme koristimo preparate širokog spektra koji su ekološki prihvatljivi i njihovom primenom stvara se ambijent koji je povoljan i bezbedan za snabdevanje domaćinstva životnim namirnicama – rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace”.

Akcija velikog spremanja, koja podrazumeva čišćenje, pranje i dezinfekciju pijačnih platoa, opreme i prodajnih prostora, počela je danas na pijacama „Banjica” i „Vidikovac”. Imajući u vidu da je higijena sa stanovišta JKP „Gradske pijace” od izuzetnog značaja jer ima za cilj da osigura promet zdravstveno sigurne i kvalitetne hrane, akcija će biti nastavljena na svim beogradskim pijacama.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *