četvrtak , 8 децембра 2022
Početna / Sport / Fudbal / Osnovni cilj prvo mesto

Osnovni cilj prvo mesto

OFK Aranđelovac član Šumadijske Okružne lige ove jeseni je igrao dobar fudbal. Osvajanjem drugog mesta Aranđelovčani su se svrstali u ekipe koje razmišljaju o višem rangu.
– Pripreme za nastavak prvenstvene trke počeli smo 12 februara – ističe lider ove ekipe Dušan Srećković. – Uspeli smo da zadržimo ekipu iz jesenjeg dela čak šta više kao pojačanje su stigli igrači Šumadije Veličković, Tomoćić, Đorđević. Ambicije su nam visoke, imamo najbolji tim u ligi, ali to moramo da dokažemo i na terenu. Uprava na čeli sa Draganom nikolićem Belim čini maksimalne napore da klub postavi na pravo mesto i da se ako ne ove onda sledeće godine u predgrađu Aranđelovca igra zona. Ovaj klub to sigurno zaslužuje po infrastrukturi i organizaciji.
– Vodeći Proleter je domakao?
– Prvenstvo je dugo pa je svaki bod dragocen. Odigrali smo prvu pripremnu utakmicu u Saranovu, protiv domaće Mladosti, bilo je 0:0 po veoma teškom terenu, propustili smo dosta prilika, sledeći protivnik je Šumadinac iz Natalinaca i to 26 februara, pa Partizan Cerovac 5 mart, u potrazi smo za protivnikom za 12 mart. Verujem da ćemo biti dovoljno spremni za nastavak prvenstva i od prvog kola krenuti sa pobedama i našem cilju a to je zona Dunav – jasan je Srećković

Preporuka

Prijem za učesnike Sajma etno hrane

Danas su u sali doktor Elsi Inglis u Mladenovcu, predsednik GO Vladan Glišić, član Veća …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *