subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Karate / Dragan Jovanović otvorio turnir

Dragan Jovanović otvorio turnir

Karate klub „Karađorđe“ iz Topole bio je domaćin turnira „Oplenački pobednik“. Turnir koji se organizuje četvrtu godinu za redom, održan je u sportskoj dvorani Srednje škole „Kralj Petar I“. Na takmičenju je učešće uzelo 20 klubova sa oko 250 karatista. Prvo mesto zauzeo je KK „Jagodina“, drugo „Lotos“ iz Smedereva, a treće „Haiken“ iz Jagodine. Titulu „Oplenački pobednik“ u seniorskoj konkurenciji osvojio je Todor Marković član KK „Haiken“ iz Jagodine.
Turnir je otvorio predsednik Skupštine opštine Topola, Dragan Jovanović, a takmičenje su pored brojnih navijača pratili i predsednik Sportskog saveza opštine Darko Reljić i član opštinskog Veća za sport Aleksandar Nešović.
I pored toga što domaćin nije učestvovao u generalnom plasmanu, karatisti „Karađorđa“ pokazali su zavidan kvalitet. Posebno se ovo može reći za kadetsku ekupu u borbama koja je u jakoj konkurenciji zauzela prvo mesto. Kadeti „Karađorđa“ nastupili su u sastavu: Arsić Uroš, Milivojević Stefan i Stevanović Bogdan. Visoku formu u ekipi domaćina potvrdila je i Nikolija Sofronijević. Ona je u katama za pionirke u maniru pravih šampiona osvojila prvo mesto.
Opšta je ocena da su gledaoci u Topoli mogli prisustvovati još jednom dobro organizovanom takmičenju. „Oplenački pobednik“ ne samo da prelazi u tradicionalno takmičenje, već i svojom masovnošću i pre svega kvalitetom pobuđuje sve veću pažnju javnosti.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *