petak , 19 априла 2024
Početna / Privreda / Polaznicima sertifikati

Polaznicima sertifikati

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević, vršilac dužnosti sekretara za privredu Milinko Veličković i njihovi saradnici uručili su danas u Starom dvoru sertifikate polaznicima radionica „Znanjem do cilja”.

Petronijević je rekao da su sertifikati zasluženi vrednim i svakodnevnim radom svih polaznika radionica.

– Ceo tim Saveta za zapošljavanje Grada Beograda, gradske i republičke institucije potrudili su se da prenesu znanja, a na polaznicima je da zgrabe šansu i upravo to znanje iskoriste. Republika Srbija iz godine u godinu izdvaja sve više sredstava za preduzetništvo. To je postignuto otvaranjem novih radnih mesta, ali i time što smo iz dana u dan sve razvijeniji – istakao je Petronijević i polaznicima poručio da je suština da započnu svoj posao i otvore nova radna mesta, a Grad Beograd i Republika Srbija će im u tome biti partneri.

Na nama je da budemo ozbiljan servis privrede od koje svi zavisimo, naveo je Petronijević

Veličković je izrazio zadovoljstvo što je veliki broj polaznika uspešno završio ove radionice i zahvalio predavačima koji su učestvovali u ovom projektu. On je poručio polaznicima da ne odustaju, da naprave korak dalje, a da im Sekretarijat za privredu stoji na raspolaganju za ono što je u njihovom domenu.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *