ponedeljak , 5 јуна 2023
Početna / Privreda / Sajam zapošljavanja u Grockoj

Sajam zapošljavanja u Grockoj

Ispostava Grocka Filijale za Grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje i lokalna samouprava Grocke organizuju Sajam zapošljavanja u sredu, 15. marta, od 11 do 15 sati u opštinskoj zgradi u Bulevaru oslobođenja 39.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 20 firmi kojima je potrebno više od 150 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: građevinskih montera, tehnologa, radnika obezbeđenja, vozača, prelaca prediva, mašinskih tehničara, pekara, magacionera, šivača, diplomiranih mašinskih inženjera, stolara, lakirera, transportnih radnika, programera, diplomiranih pravnika, pomoćnih radnika, kranista i radnika u proizvodnji.
Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV-a.

Preporuka

Kazne na terenima Beogradske zone

Fudbalski savez Beograda nastavlja sa sprovođenjem oštre politike protiv neregularnosti u takmičenjima pod ingerencijom FSB …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *