petak , 29 марта 2024
Početna / Vesti / Kraj marta poslednji rok

Kraj marta poslednji rok

OBAVEŠTAVAJU SE građani Mladenovca koji poseduju objekte nezakonito izgrađene do 27.11.2015.g. i žele da ih ozakone – da do kraja marta 2017.g. mogu građevinskoj inspekciji podneti Obaveštenje o posedovanju nezakonito izgrađenih objekata, kako bi bili popisani u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata i u daljem postupku ozakonjenja ostvarili beneficije koje navedeni Zakon donosi.

POZIVAMO građane Mladenovca čiji objekti nisu do sada popisani po Zakonu o ozakonjenju objekata, ili nisu po ranije važećim propisima već ušli u postupak legalizacije – da svoje nezakonito izgrađene objekte prijave Odeljenju za inspekcijske poslove i poslove izvršenja – Odsek za građevinsku inspekciju, podnošenjem Obaveštenja o posedovanju nezakonito izgrađenih objekata.

Obrazac Obaveštenja se može preuzeti, popuniti i predati ovlašćenom licu, u prostorijama Uslužnog centra Uprave gradske opštine Mladenovac, u Mladenovcu, u ul. Kralja Petra I br. 175, kao i na pisarnici u zgradi Opštine Mladenovac, u ul. Janka Katića 6.

Obrazac Obaveštenja može se preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji gradske opštine Mladenovac.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *