sreda , 24 априла 2024
Početna / Turizam / Turizam u Topoli do 2021
Turizam u Topoli

Turizam u Topoli do 2021

U Topoli su održane radionice koje su imale za cilj izradu Programa razvoja turizma sa akcionim planom „Topola/Oplenac 2017-2021“.

Koordinatori radionica održanih u skupštinskoj sali opštine bili su dr Branko Krasojević – direktor konsultantske agencije „Savetnik u turizmu“ i doktorant Danijela Vićentijević. Rečima dobrodošlice skupu se obratio predsednik opštine Topola, Dragan Živanović. Učešće u radu na pripremi programa uzeli su svi relevantni privredni faktori opštine, odnosno zainteresovane strane za razvoj turističke destinacije Topola/Oplenac. Program razvoja turizma sa akcionim planom „Topola/Oplenac 2017-2021“ biće kao planski dokument usaglašen sa Strategijom razvoja turizma Republike Srbije.

Radionice su dale odgovor na pitanje potrebe izrade Programa razvoja turizma. Kroz participativan pristup učesnika sagledana je analiza snaga, slabosti i pretnje, ali i mogućnosti daljeg razvoja turizma opštine Topola. Takođe je učinjena i vizija razvoja turizma Topole/Oplenca i sagledana razvijenost ključnih turističkih proizvoda. Ukupno uzev preovladao je zajednički stav da će se samo punim angažovanjem doći do rešenja koja će Topolu pozicionirati na pravo mesto izuzetne turističke destinacije. Na taj način svima nama kao činiocima turističke privrede biće omogućeni bolji i kvalitetniji uslovi za rad.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *