nedelja , 16 jun 2024
Početna / Ostalo / Nove akcije komisije za bezbednost

Nove akcije komisije za bezbednost

Dodelom još trideset dečijih autosedišta u ponedeljak 20 marta nastavlja se akcija gradske opštine Mladenovac i Komisije za bezbednost saobraćaja u kojoj je od početka 2016. godine roditeljima uručeno više od 450 sedišta. Akcija će se nastaviti i u 2017. godini.

Zajedničkim projektom Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda, gradske opštine Mladenovac i Komisije za bezbednost saobraćaja i ove godine predviđena je podela opreme za povećanje bezbednosti na putevima.

Projektom je predviđna i podela dečijih autosedišta koja će, za razliku od prošle godine kada su se delila sedišta za decu do 13 kilograma (kategorija 0+), ove godine biti za kategoriju 0-25, odnosno za decu do 25 kilograma.

Programom za unapređenja bezbednosti na putevima opštine Mladenovac predviđena je nabavka i podela bicikli, biciklističkih kaciga, svetla za signalizaciju,setova za telefoniranje bez držača („hands-free“), rotacionih svetala za traktore, uređenje poligona za bicikliste i održavanje edukativnih predavanja za osnovce.

Preporuka

Prvi dan Stritbola u Mladenovcu

Prvog takmičarskog dana na košarkaškom turniru 3X3, popularnom Stritbolu koji je zbog loših vremenskih uslova …

3 Komentari

  1. Dali imam.i ja prava na sedište za bebe moja ćerka ima 2 godine boluje od tumur na grudni kosu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *