petak , 19 априла 2024
Početna / Kultura i obrazovanje / Besplatna priprema za fakultete

Besplatna priprema za fakultete

Minulog vikenda mladenovački srednjoškolci počeli su da pohađaju besplatne časove pripremne nastave iz srpskog jezika i matematike za predstojeće prijemne ispite na fakultetima.

Gradska opština Mladenovac organizovala je za srednjoškolce besplatnu pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike koja se od 18. marta, od 10.00 do 11.30 časova, održava svake subote u prostorijama Škole za odrasle u Mladenovcu. Zainteresovani učenici se mogu prijavljivati svake subote tokom održavanja časova.

Časove iz matematike drži profesor Radmilo Ilić, a iz srpskog jezika i književnosti profesorka Biljana Janjić.

Narodna poslanica Nataša Jovanović, član Veća zadužen za obrazovanje, Dejan Stepanović i inicjator ovogodišnje i prošlogodišnje pripremne nastave, profesor Gimnazije Aleksandar Cvetković, posetili su đake i profesore, poželeli im uspešan rad i dobre rezultate na prijemnim ispitima.

Jovanovićeva se zahvalila profesorima koji su podržali akciju opštine.

– Verujem da vam je ova nastava koristina jer sa vama rade vrhunski profesori iz oba predmeta. Želimo vam da to znanje upotrebite na prijemnom i da svi položite ispit na fakultetu koji želite – rekla je narodna poslanica Nataša Jovanović.

Preporuka

Prva beogradska liga grupa C, sedmo prolećno kolo

Sve se više zakuvava prvenstvena trka u okviru Prve beogradske lige grupa C. Kao lideri …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *