subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Košarka / Gumirana podloga veseli mladenovčane
Dragan Keni Ivanović na zadatku

Gumirana podloga veseli mladenovčane

Lepo vreme već je pokrenulo akciju pripeme odražavanja košarkaškog turnira „tri na tri“, koji se održava u Mladenovcu na terenu u naselju 25. maj. Gradska opština Mladenovac i Sportski savez našeg grada, su i ove godine kao i mnogo godina unazad, pokrovitelji ove lepe manifestacije. Streetball u našem gradu ove je godine jubilarni 20. Idejni tvorac ovog turnira, Dragan Keni Ivanović i dan danas je na terenu. Farbanje ograde i tribina, već je počelo, uskoro očekujemo i postavljanje gumirane podloge na ovom terenu, što će biti jedini takve vrste od Beograda do Kragujevca.

Ovaj teren biće univerzalni i osim košarkaša, moći će svoje treninge i utakmice da igraju i odbojkaši. Vreme neumitno teče, organizatori su u pripravnosti, lepo vreme je saveznik, a teren, biće mesto svih okupljanja mladenovčana željnih zabave i sporta, pre za vreme i posle turnira.

Postavljanje gumirane podloge ušlo je u plan i program opštine Mladenovac, koja je u ovoj godini kada je sport u pitanju postavila dva prioriteta i oba su vezana za sportske objekte.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *