petak , 19 априла 2024
Početna / Turizam / Beograd osvaja Minsk

Beograd osvaja Minsk

Turistička organizacija Beograda nastupiće na 20. Međunarodnom sajmu turizma u Minsku „Leisure 2017”, koji se održava od 5. do 8. aprila u nacionalnom izložbenom centru Belexpo.

„Leisure 2017” okupiće oko 150 izlagača iz 11 zemalja i tokom četiri dana trajanja obezbediće izlagačima priliku da upoznaju potencijalne klijente i da promovišu turistički proizvod na beloruskom tržištu.

Turistička organizacija Beograda nastupiće drugi put na ovoj sajamskoj manifestaciji. Na štandu veličine 20 kvadratnih metara, poseban akcenat turističke ponude biće na programima omladinskog, tranzitnog i kulturnog turizma Beograda. Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za organizovanje dolazaka mladih u Beograd, a pre svega sadržajima poput tradicionalne beogradske manifestacije Beer Fest. Na štandu TOB-a predstaviće se i tur-operator Balkan Holidays.

Delegacija TOB-a razgovaraće na temu Beograda kao tranzitne destinacije u planiranju putovanja beloruskih turista ka destinacijama na moru, s obzirom na to da su oni izrazito sezonski orijentisani i da najviše putuju u Grčku, Crnuj Goru, Hrvatsku i Italiju.

Nastup Turističke organizacije Beograda organizovan je uz podršku Ambasade Republike Srbije u Belorusiji. Ovogodišnji sajam, dvadeseti po redu, organizovan je pod pokroviteljstvom Republike Belorusije, u saradnji sa Ministarstvom sporta i turizma Republike Belorusije.

Preporuka

Prva beogradska liga grupa C, sedmo prolećno kolo

Sve se više zakuvava prvenstvena trka u okviru Prve beogradske lige grupa C. Kao lideri …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *