subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vukovi krote optičare
Napadač Radničkog NB: Darko Matejić

Vukovi krote optičare

 

Zaostala utakmica Srpske lige Beograd, između domaćeg Sopota i Teleoptika, može biti presudna, za nastavak prvenstvene trke u ovoj ligi. Uspeh domaćih dodao bi draž borbe za vrh, eventualna pobeda gostiju, značila bi veliku bodovnu razliku, dok bi remi ostavio ekipe na istom odstojanju. Domaći imaju imperativ pobede, gostima i bod igra, pa će podno Kosmaja, sutra od 16 sati mnogi tražiti kartu više.

– Sigurno je da moramo da idemo na pobedu – jasan je napadač Darko Matejić. – To što je Teleoptik odličan tim, daje nam dodatni elan, da ovu utakmicu dobijemo. U prva dva prolećna kola na strani u Batajnici i u Žarkovu, odigrali smo slabo, protiv BASK-a odigrali dosta bolje. Bez obzira što do kraja prvenstva ima dosta utakmica, ova je vrlo značajna, jer se utakmica igra protiv direktnog kandidata za prvo mesto. Verujem da ovaj tim ima snage, da danas zabeleži pobedu i ostavi nas u trci za prvo mesto. Teleoptik ima odličnu fudbalsku školu, ali mi ovu utakmicu igramo na svom terenu i moramo da razmišljamo samo o pobedi.

– Nekoliko igrača Sopota je pod znakom pitanja?

– Koga nema bez njega se mora i može. Već sam rekao da ne razmišljamo o kalkulacijama, idemo na pobedu, ostavićemo srce na terenu. Igrali smo u ovoj sezoni po principu topolo-hladno, verujem da je došlo vreme da se i naši navijači raduju. Pobeda je naša jedina opcija – jasan je Matejić.

Prvi put ovaj tim vodiće poznati fudbalski trener Zoran Nikolić, koji je ovih dana preuzeo ekipu i uz pomoć Siniše Jankovića koji je od početka prvenstva u stručnom štabu pokušati da ekipu iz Beograda skrati za tri boda.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *