petak , 19 априла 2024
Početna / Vesti / Dan kada su svi Mladenovčani ponosni

Dan kada su svi Mladenovčani ponosni

Ponekad dodje i dan, kada gradjani Mladenovca mogu da budu ponosni na svoj grad. Sticajem okolnosti, palo je to baš, na Veliku Subotu. Sutra već od 9 do 11. sati u nagledanijoj emisiji u Srbiji, Žikinoj  „Šarenici“ na Radio Televiziji Srbije, predstaviće se i učenici OŠ Momčilo Živojinović iz Mladenovca, predvodjeni nastavnicama Ruskog jezika, Natašom Jeftić i Arijanom Trajković. U četvorominutnom programu, predstaviće svoj grad, ali i igre iz Rusije. Ovo im je generalna proba, pred odlazak u Moskvu u maju mesecu, kada će takodje predstaviti naš Mladenovac, milionskom auditorijumu, ove velike zemlje. I učenici naše Gimnazije sutra će takodje u „Šarenici“, predstaviti svoju ekipu, koja će nastupiti u veslanju, na takmičenju Beogradskih srednjih škola.

Sutra je i proslava šestog rodjendana Tržnog centra Mladenovca, koji se nalazi na raskršću puteva. Gotovo 7,5 miliona posetioca, dokaz su da je ovaj objekat na pravom mestu. Mnogobrojni popusti su u programu proslave, dečije animacije, od 13. sati na redu je rodjendanska torta. Od 14.  časova naš sugradjanin Petar Nisić i njegov orkestar Fabrika zvuka, zabavljaće sve posetioce, verujemo da će i vreme biti na našoj strani.

Večernji termin predvidjen je za sport. Ove godine su nas odbojkaši navikli na trijumfe. U poslednjem kolu dočekuju Timok iz Zaječara. Vreme je za slavlje, bez obzira na rezultat naši momci su još prošle nedelje pobedom u Novom Sadu, obezbedili stepenik više, drugi stepen takmičenja. OK Mladenovac je jedna od retkih ekipa u Srbiji, u čijim redovima igraju samo domaći igrači, što je svakako prednost. Podržimo naše, utakmica se igra u subotu od 19 sati u Sportskom centru u Mladenovcu.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *