utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Veštačka trava na Starom Sajmištu/VIDEO/

Veštačka trava na Starom Sajmištu/VIDEO/

 

Predsednik FS Beograda Dušan Mrakić, predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić i član Veća zadužen za sport, Goran Spasojević, jesenas su dogovorili izgradnju terena sa veštačkom travom u Mladenovcu.

Opština se obavezala da na terenu kod OŠ Momčilo Živojinović, popularno „Staro Sajmište“ uradi zemljane radove, a Skupština našeg grada na svojoj sednici potvrdila izdvajanje sredstava za tu namenu. Fudbalski savez Beograda u saradnji sa FS Srbije, se obavezao, da pokloni veštačku travnatu podlogu najnovije generacije čija je cena 18 miliona dinara.

Dušan Mrakić je bio zadovoljan saznanjem da je Mladenovac krenuo u realizaciju ovog projekta, iskoristili smo redovnu Skupštinu FS Srbije u Staroj Pazovi da razgovaramo sa Mrakićem i Goranom Spasojevićem koji je inače bio delegat FS Beograda na ovom skupu.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

2 Komentari

  1. Nadam se da će se brzo realizovati taj projekat! A imam i jedan predlog, koji bi trebalo brzo da se realizuje! Koliko vidim FSS još uvek nema zemljište za izgradnju nacionalnog stadiona, pa mislim da bi Mladenovac trebalo da reaguje i ponudi neko zemljište za izgradnju istog! To bi bilo od ogromnog značaja kako za opštinu, tako i za sam region! Molim da mi neko odgovori na ovu ideju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *