petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Golovi kao u Ligi šampiona

Golovi kao u Ligi šampiona

Mnogi će ljubitelji fudbala u Mladenovcu, zažaliti što danas nisu ispratili komšijski derbi Selo Mladenovac – Kovačevac. Golovi kao u Ligi šampiona, a bilo ih je pet, postignuti su posle sjajnih poteza. Prvo su gosti odličnim udarcem Jankovića, koji je pogodio rogalj domaćeg gola stigli do prednosti, u medjuvremenu su pogodili i prečku Stepić. Do kraja prvog dela Andrejević je posle šuta i pogodjene stative izjednačio. U ovom delu igre Kovačevac je pružio više. U drugom poluvremenu domaći su dodali gas i prvo preko Živkovića posle slobodnog udarca stigli do prednosti od 2:1. Ubrzo je i Tolić posle sjajnog šuta povećao prednost ekipe Sela Mladenovca na 3:1. U završnici meča Stepić je sjajnim šutem smanjio na 3:2, u medjuvremenu ekipa Kovačevca je pogodila i stativu. Ovom pobedom domaći su prebrinuli brigu oko opstanka. Kovačevac to još uvek nije.

 

Selo Mladenovac – Kovačevac 3:1/1:1/

Igralište Radničkog PDM. Gledalaca 60. Sudija: Gojko Šoškić/Beograd/. Strelci: Andrejević 36, Živković 58, Tolić 78 za Selo Mladenovac. Janković 25, Stepić 88 za Kovačevac. Žuti kartoni: Spasić Selo Mladenovac, Krstić, Maksimović za Kovačevac.

 

Selo Mladenovac: Jovanović, Vujić, Ilić, Milojević/Nikolić/, Spasić, Kostadinović, Živković, Novović, Rašković, Tolić, Andrejević.

Kovačevac: Trajković, Mikičić, Čokić, Krstić, Pavlović/Mrdaković/, Živanović, Stepić, Maksimović, Djukić, Turković, Janković.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *