subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vidić obećava pobedu

Vidić obećava pobedu

 

 

Fudbaleri Karađorđa iz Topole su remijem u Užicu i definitivno izborili opstanak u Srpskoj ligi Zapad i samo čudo može da se desi da u narednom prvenstvu ne budu deo srpskoligaskog karavana. Ostalo je još dva kola, sledi im utakmica sa Loznicom kod kuće, a potom i na gostovanju Zlatiboru,
– Prema prikazanoj igri i prilikama, remi u Užicu je možda i najpravedniji. Nama je neresen rezultat na tom gostovanju kao pobeda, jer smo gotovo izvesno ostali u ligi – zadovoljan je napadač Karađorđa Dejan Vidić. – Poslednja dva kola naše lige igra se u nedelju. Već u narednom meču dolazi nam Loznica u poslednje vreme, od kada ih je preuzeo trener Obradović, igraju dobro, pa će utakmica biti prilika da dokažemo da ovog proleća igramo dobro i kod kuće a ne samo na strani.
– Karađorđe opet neće biti kompletan?
– Utakmicu sa Loznicom, igraćemo bez nekoliko igrača iz startne postave zbog povreda i kartona, ali ako uzmemo u obzir da smo i do sada u nekoliko prethodnih kola imali sličnu situaciju, onda to za nas nije ništa novo. Naša ekipa je jedna od najmlađih u ligi, bez obzira ko će u nedelju nastupiti biće željan dokazivanja i sigurno će pružiti maksimum. Poslednje dve utakmice nisam uspeo da postignem gol, pa se nadam da ću taj loš niz prekinuti i golom ostaviti sva tri boda u Topolu – jasan je Dejan Vidić jedan od najboljih napadača Srpske lige Zapad.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *