petak , 29 марта 2024
Početna / Vesti / Grocka i Dubona na istom pravcu

Grocka i Dubona na istom pravcu

 

Predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović, zajedno sa odbornicima u Skupštini gradske opštine Grocka Zoranom Zarićem i Zoranom Milićevićem i načelnikom Policijske stanice Grocka Zoranom Đorđevićem, obišao je radove na deonici puta Umčari-Dubona.

Budući da se put jednim delom nalazi na ataru opštine Grocka, a delom na ataru opštine Mladenovac, rukovodstvo ove dve opštine dogovorilo se da zajednički pristupi sanaciji ovog puta, koji je od velike važnosti i za poljoprivrednike sa južnog dela naše opštine, a i za poljoprivrednike iz Dubone.

Danas se predsednik Simonović sastao sa pomoćnikom predsednika gradske opštine Mladenovac Draganom Jelićem i upravnikom JKP „Pijace Mladenovac“ Darkom Lukićem, kako bi se dogovorili o daljim radovima i sanaciji ovog puta.

Naime, opština Grocka obezbedila je sredstva za sanaciju puta, koji se nalazi na teritoriji naše opštine i put je nasut u dužini od 1300 metara, a sutra će se nastaviti radovi koji se nalaze na teritoriji opštine Mladenovac. Opština Mladenovac saniraće put u dužini i od 300 metara i na taj način spojiće se put Umčari-Dubona, a sve u interesu stanovnika ova dva naselja.

 

 

Izvor: Grocka.rs

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Jedan komentar

  1. Marija Radovanovic Dimitrijevic

    Ma kakav MLADENOVAC!!!?
    Sram vas bilo, SVE vas na vlsti, funkcijama i kako god zvali te foteljice! Dusu ste djavolu odavno prodali!
    Jel iz nekog razloga Sopot (sa okolnim selima) New York u odnosu na Mladenovac?Nema puta koji nije uradjen, na ulazu industrijska zona!
    Da li je Kragujevac (sa okolnim opstinama i selima) druga galaksija? Kod njih komunalna policija REDOVNO obilazi i sa punim pravom pise opomene i kazne za neociscene sinore, dzungle i rastinje izraslo do pola puta!???
    STA ste uradil u Mladenovcu? Oprali MNOGO para na „rekonstrukciji“ jednog od izvora vode u Rajkovcu, za izradu poda u crkvi u Rajkovcu, uradili malo asfalta (pre izbora) i to je to?
    Na sta lice izvori vode (Seliste) i svi ostali? Nasa deca iz Mladenovca nemaju pravo da treniraju plivanje, jer se bazen ne greje!?
    STA STE REALNO URADILI MLADENOVCANI NA VLASTI,
    (nebitno koja god da je vlast!) Okacili nekoliko zardinjera ispred usluznog centra Opstine Mladenovac?
    SRAM VAS BILO!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *