četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Košarka / GEM Strategy ulepšao jubilej/VIDEO/

GEM Strategy ulepšao jubilej/VIDEO/

Završen je 20-ti jubilarni Streetball turnir u Mladenovcu. Finalno veče ispratilo je veliki broj gledalaca. Pobednik medju seniorima je ekipa GEM Strategy dok je drugo mesto zauzela ekipa Evo nije loše. U ketegoriji od 16-19 prva je ekipa Zaječarci, druga Foto Centar Joca, od 14-16 najbolji je Aul Ardund druga je ekipa Sat. U kategoriji od 12-14 najbolja je ekipa Snakes drugi su Panteri. Kod žena do 16 godina najbolja je ekipa Minidins dok je druga Kajina paklena četvorka. Preko 16 godina najbolja je ekipa No Nejm draga je Ćao Ćao. Kod veterana najbolja je bila ekipa Nevesele 7o, dok su drugo mesto zauzeli Difovci. U šutiranju trojki do 16 godina pobedio je Ognjen Jovanović, a preko 16 Ivan Ristić. Današnje finale ispratio je i Ognjen Dobrić, član KK Crvena Zvezda i potencijalni reprezentativac Srbije, inače naš Mladenovčanin, koji je sve vreme delio autograme i slikao se sa budućim košarkašima.

Najbolja igračica turnira prema statistici je Milica Mitrović i ona je dobila sat poklon porodice Mirčić, baš kao najbolji igrač Luka Ivanović koji je takodje dobio sat.

Veliki broj sponzora i prijatelja ispratilo je ovaj turnir. Svoje poklone u finalnom danu  podelili su Jaffa, Vin Vin, Frikom, Tigar iz Pirota …

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *