utorak , 6 јуна 2023
Početna / Vesti / Guncati bez vode u ponedeljak

Guncati bez vode u ponedeljak

 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo, u ponedeljak, 17. jula, od 7 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Guncati. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Istog dana na Zvezdari od 8.30 do 14 sati vodu neće imati žitelji Čelopečke, Držićeve, Mitropolita Mraovića, Vojvode Bogdana i Zahumske ulice.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na Starom gradu, u ponedeljak od 8 do 17 sati i u utorak od 8 do 15 sati bez vode će ostati potrošači na Kosančićevom vencu, Zadarskoj, Pop Lukinoj, Kneza Sime Markovića, Kralja Petra (između Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Ivan Begovoj i okolnim ulicama. U navedenom periodu umanjen pritisak osetiće potrošači na Topličinom vencu.

Sve dodatne informacije građani mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606 ili na adresi www.bvk.rs .

Preporuka

Kazne na terenima Beogradske zone

Fudbalski savez Beograda nastavlja sa sprovođenjem oštre politike protiv neregularnosti u takmičenjima pod ingerencijom FSB …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *