subota , 4 фебруара 2023
Početna / Sport / Fudbal / Što gore to bolje

Što gore to bolje

Oduvek se verovalo da je Srpska liga Zapad – divlja liga. Te priče su se obistinile ove godine. Ostalo je samo još dva dana, kada treba da se sazna sastav ove lige, Region Zapadne Srbije zasedao je u subotu u Velikom Gradištu i ništa nije rešio. Po sistemu, što gore to bolje, pojedincima koji su sedeli za stolom svakako tu i nije mesto.

I do sada je ova liga bila pod lupom fudbalske Srbije. Da kažemo i to da su na kraju predhodne sezone, zbog nameštanja mečeve izbačeni Smederevo i Mihajlovac, odustala je ekipa Šapina. U ligu su ušli prvaci tri zona Dunav, Morava i Drina. Očekuje se da u viši stepen udju i dve drugoplasirane ekipe. Jedinstvo Ub je sasvim blizu, jer ima i uslove i mladje selekcije. RSK iz Rabrova, kao drugoplasirani teško može da obezbedi tri mladje selekcije u takmičarski pogon. Šumadija iz Arandjelovca kao trećeplasirani u zoni Dunav, mladje selekcije ima i za izvoz, pa i uslove za takmičenje.

Sve ove činjenice stoje na stolu već mesec dana, ali organi Zapadne Srbije čekaju poslednji dan 19. jul, kako bi doneli odluke, koje su mogi da donesu još pre 15-20 dana. Zašto mora prosto, kada može i komplikovano.

Preporuka

Besplatna vožnja automobila na ledu

Danas su ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović Gedža, veliki broj dece iz Mladenovca u vremenu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *