sreda , 17 jul 2024
Početna / Vesti / Smenjena direktorka Centra za socijalni rad zbog nepravilnosti

Smenjena direktorka Centra za socijalni rad zbog nepravilnosti

 

Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja v. d. direktora te institucije Mikaini Stevanović, a nakon predloga gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Odluka Upravnog odbora je doneta uz saglasnost i konsultacije sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem.

O razrešenju i postavljenju novog v. d. direktora Gradskog centra za socijalni rad odlučivaće se na narednoj sednici Skupštine Beograda.

Gradonačelnik Beograda prethodno je najavio da će, ukoliko izveštaj pokaže nepravilnosti u radu Centra za socijalni rad, odgovorni biti sankcionisani.

Takođe, gradonačelnik je ranije dao nalog za značajno povećanje obezbeđenja u odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad, pa će do kraja jula na poslovima obezbeđenja biti angažovano dvostruko više ljudi.

Grad Beograd kontinuirano radi na unapređenju položaja korisnika Gradskog centra za socijalni rad, ali i socijalnih radnika, kako bi se postigla puna reforma centara za socijalni rad i kako više nikada ne bi došlo do tragičnih događaja poput onih ispred odeljenja Centra na Novom Beogradu i u Rakovici.

Preporuka

Turnir u Stojniku, danas mečevi polufinala

Turnir u malom fudbalu u Stojniku je ušao u završnu fazu. Danas se igreaju utakmica …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *