ponedeljak , 15 августа 2022
Najnovije vesti
Početna / Vesti / Letnja škola Bogojevo

Letnja škola Bogojevo

 

Gradska opština Mladenovac sufinansira sedmodnevni boravak dvadeset osnovaca i srednjoškolaca u Omladinskom kampu „Bogojevo“ gde će prisustvovati Letnjoj školi „Zdravlje je u znanju“.

Omladina JAZAS Novi Sad, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizuje Letnju školu „Zdravlje je u znanju“ koja se održava od 23. do 29. jula u Omladinskom kampu Bogojevo. Škola je namenjena mladima koji žele da postanu vršnjački edukatori i znanje stečeno tokom škole prenose svojim vršnjacima kroz edukacije.

Decu iz Mladenovca juče je ispratio Veljko Lukić, član Veća zadužen za omladinu. Lukić im je poželeo prijatan boravak u kampu, druženje sa vršnjacima iz cele Srbije i uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Omladinski kamp nalazi se na obali jezera Štrand u malom vojvođanskom selu Bogojevo, u neposrednoj blizini Odžaka, na 70 km od Novog Sada. Izgradnja kampa po uzoru na najbolje evropske kampove započeta je i završena 2012. godine pod upravom opštine Odžaci. Omladinski kamp u skladu sa standardima rada sa mladima, ima sve neophodne uslove za bezbedan boravak dece i poseduje sertifikate i standarde o bezbednostii sigurnosti, stalni nadzor lekara, kvalitetnu kampersku opremu, protivpožarnu opremu i spasilačku službu za aktivnosti na vodi.

Preporuka

Matejićev evrogol utišao Lion

Svega i svačega je danas bilo na Lionu, na fudblaskoj utakmici Beogradske zone između domaćeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *