utorak , 23 априла 2024
Početna / Vesti / Letnja škola Bogojevo

Letnja škola Bogojevo

 

Gradska opština Mladenovac sufinansira sedmodnevni boravak dvadeset osnovaca i srednjoškolaca u Omladinskom kampu „Bogojevo“ gde će prisustvovati Letnjoj školi „Zdravlje je u znanju“.

Omladina JAZAS Novi Sad, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizuje Letnju školu „Zdravlje je u znanju“ koja se održava od 23. do 29. jula u Omladinskom kampu Bogojevo. Škola je namenjena mladima koji žele da postanu vršnjački edukatori i znanje stečeno tokom škole prenose svojim vršnjacima kroz edukacije.

Decu iz Mladenovca juče je ispratio Veljko Lukić, član Veća zadužen za omladinu. Lukić im je poželeo prijatan boravak u kampu, druženje sa vršnjacima iz cele Srbije i uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Omladinski kamp nalazi se na obali jezera Štrand u malom vojvođanskom selu Bogojevo, u neposrednoj blizini Odžaka, na 70 km od Novog Sada. Izgradnja kampa po uzoru na najbolje evropske kampove započeta je i završena 2012. godine pod upravom opštine Odžaci. Omladinski kamp u skladu sa standardima rada sa mladima, ima sve neophodne uslove za bezbedan boravak dece i poseduje sertifikate i standarde o bezbednostii sigurnosti, stalni nadzor lekara, kvalitetnu kampersku opremu, protivpožarnu opremu i spasilačku službu za aktivnosti na vodi.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *