sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac protiv Boleča otvara sezonu
Igrači OFK Mladenovcu na treningu

OFK Mladenovac protiv Boleča otvara sezonu

 

Izvučeni takmičarski brojevi u sve tri grupe Prve beogradske lige za takmičarsku sezonu 2017/2018

U PRES CENTRU FSB održano je izvlačenje takmičarskih brojeva u sve tri grupe Prve beogradske lige za takmičarsku sezonu 2017/2018. Predstavnike klubova iz ovog takmičarskog ranga FSB koji su se odazvali u velikom broju pozdravili su komesar za takmičenje Željko Petković i njegovi saradnici komesar za suđenje Željko Mohora i komesar za disciplinu Bojan Perić. Pre početka izvlačenja parova sve prisutne pozdravio je i Dejan Nedić, predsednik Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda koji je rekao da su na sceni u sledećoj sezoni mlade i talentovane sudije i zatražio podršku za njih. On je dadao i da je OFS FSB zadovoljna radom komesara za suđenje Vladimira Babića koji je tu dužnost obavljao prethodne dve sezone, a da je promena komesara za suđenje ustaljena praksa da se ovi komesari menjaju na svake dve sezone.

Pre nego što su klubovi dobili takmičarske brojeve napomenuto je da će od ishoda kvalifikacione utakmice za popunu Zonske lige Beograda između FK “Avala 1939” iz Belog Potoka i FK “Napredak” iz Medoševca zavisiti i ko će igrati u “A”, odnosno “B” grupi Prve beogradske lige.

 

Takmičenje u sve tri grupe startuje za vikend 26. i 27. avgusta 2017. godine, a izvučeni su sledeći takmičarski brojevi:

 

Grupa „A“

1 Poštar Zvezdara, 2 13. maj Zemun, 3 Komgrap, 4 Studentski grad, 5 Institut (Zemun Polje), 6 Dunav (Veliko Selo), 7 Avala 1939 ili PKB Kovilovo, 8 Zmaj 1953, 9 Sinđelić 2012 (Ugrinovci), 10 P K B (Padinska Skela), 11 Borac (Ostružnica), 12 Heroj-Polet (Jajinci), 13 Šumadinac (Bečmen) i 14  Borac (Progar).

 

Grupa „B“

1 Radnički (Rudovci), 2 Rušanj, 3 Lisović 1977, 4 Strelac (Mislođin), 5 B S K 1926 (Baćevac), 6 Šumadija (Šopić), 7 OFK Budućnost (Dudovica), 8 Mladost (Cvetovac), 9 Mladost (Baroševac), 10 Napredak (Medoševac) ili Radnički (Dren), 11 Omladinac (Veliko Polje), 12 OFK Zabrežje, 13 OFK Burovo i 14 OFK Urovci.

 

Grupa „C“

1 Vinča, 2 Ropočevo, 3 Dunavac (Grocka), 4 OFK Mladenovac, 5 Vrčin, 6 Šumadija 1962 (Jagnjilo), 7 Pudarci, 8 Kovačevac, 9 Boleč, 10 Velika Krsna, 11 Kosmaj (Ralja) i 12 Selo Mladenovac.

 

U drugom delu ovog sastanka komesari su predstavnicima klubova predočili važne detalje u vezi sa Poropozicijama i organizacijom utakmica, a klubovi su upoznati i sa detaljima u vezi sa licenciranjem trenera u predstojećoj sezoni.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *