petak , 8 децембра 2023
Početna / Sport / Fudbal / Radnički PDM čeka protivnika
Radnički PDM čeka protivnika

Radnički PDM čeka protivnika

 

Žreb takmičarskih brojeva za lige mlađih kategorija FS Beograda za prvenstvenu sezonu 2017/2018 u četvrtak 10. avgusta 2017. godine

Žreb takmičarskih brojeva za lige mlađih kategorija FS Beograda za prvenstvenu sezonu 2017/2018 održaće se u četvrtak 10. avgusta 2017. godine u PRES CENTRU FSB (Deligradska 27/III).

S obzirom na to da ima veliki broj klubova i takmičenja određeni su sledeći termini za sastanke na kojima će biti izvučeni i dodeljeni takmičarski brojevi po ligama (po Bergeru) za predstojeću prvenstvenu sezonu 2017/2018:

PRVE LIGE (omladinci, kadeti, pioniri i petlići) u 12:00 časova;

DRUGE I OSTALE LIGE (omladinci, kadeti, pioniri i petlići) u 13:00 časova;

Napominjemo da će za pojedine lige žreb biti dirigovan iz razloga koordinacije i usklađivanja termina kako bi se takmičenje odvijalo po najpovoljnijim uslovima za klubove koji imaju veći broj ekipa u svim uzrastima u ligama mlađih kategorija FSB.

Takmičarski organi za lige mlađih kategorija Fudbalskog saveza Beograda pozivaju predstavnike svih klubova koji učestvuju u ovim ligama da obavezno budu prisustnina žrebanju i pripreme se za to.

Sastanak za klubove koji će se takmičiti u Razvojnoj ligi FSS na teritroiji FSB za devojčice (U-15) biće održan krajem avgusta meseca. Ukoliko neki klubovi imaju mogućnosti da se takmiče u ovoj ligi, odnosno imaju žensku sekciju ili najmanje petnaest registrovanih devojlica uzrasta od 13-15 godina starosti (pravo igranja imaju devojčice rođene posle 30. juna 2002. godine, kao i 2003. i 2004. godine uz još najviše pet devojčica rođenih 2005. godine), mogu se prijaviti za učešće do 25. avgusta 2017. godine.

Preporuka

Konferencija za štampu Udruženje gradjana Dostojanstveno

Danas je održana Konferencija za štampu Udruženja gradjana Dostojanstveno. Govorili su članovi inicijativnog odbora Zoran …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *