četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Trifunović: Iz Topole se retko odnose bodovi

Trifunović: Iz Topole se retko odnose bodovi

 

Trifunović, Kilibarda, Golubović, Vukajlović I Vidić će I ove jeseni biti oslonac ekipe Karadjordja, baš kao I minulog proleća. Tim sa Oplenca  ulazi u četvrtu sezonu takmičenja u Srpskoj ligi grupa Zapad. Ove jeseni predovodjena novim trenerom Slobodanom Staševićem, koji već godinama dobro poznaje ovu ligu. U minulom prvenstvu Stašević je do pred kraj prvenstva predvodio ekipu Tutina, protivnika ekipi Karadjordja već u prvom jesenjem kolu.

  • Pred nama je novo prvenstvo Srpske lige Zapad – ističe golman Zakro Trifunović do sada najveći oslonac ekipe Karadjordja. – Od ove sezone naša liga broji čak 18 klubova. Broj ekipa obećava zanimljivo I dugo prvenstvo. Ja I kapiten Vukajlović smo najiskusniji u ovom timu I moramo da motivišemo igrače na terenu. Verujem da svojim iskustvom mozemo da pomognemo ovim momcima, da prvenstvo počnemo onako kako treba, a to znači da već od prvog kola krenemo u osvajanje preko potrebnih bodova.
  • Pakleni trenini su za vama?
  • Dobro smo radili u pripremnom periodu, stiglo je sedam novih pre svega mladih igrača. Od iskusniji otišao je Milosavljević, I Dragačević je pod znakom pitanja, zbog statusa registracije igrača u Radničkom iz Kragujevca. U pripremnom periodu smo pokazali da ova ekipa Karadjordja ima kvalitet, da će svi protivnici sa respektom ulaziti u naše mečeve. Moram da pohvalim I stručni štab, Slobodan Stašević I njegov pomoćnik I trener golmana Miloš Simić, ovaj deo priprema su odradili na profesionalnom nivou. Samo da nas na početku prvenstva posluzi I fudbalska sreća.
  • Tutin je velika nepoznanica?
  • Kao što je šef I rekao, samo ako budemo preboleli dečije bubice, napravićemo dobar rezultat, u suprotnom, neće biti dobro ni za nas, ni za ekipu. U svakom slučaju predstoji nam velika borba do kraja prvenstva. Što se tiče prvog kola, dolazi nam u goste ekipa iz Tutina, koja je ove godine ušla u viši rang, nama igračima sigurno mala nepoznanica, ali su doveli nekoliko iskusnih igrača, koji su već igrali ovu ligu. Za šefa Staševića, nije nepoznanica, on je u minuloj sezoni predvodio ovu ekipu kada su se takmičili u zoni Morava I to veoma uspešno, tako da ih dosta poznaje.  Cela nedelja biće posvećena meču protiv ekipe Tutina, jer je izuzetno vazno, da već u prvom jesenjem meču ostvarimo  dobar rezutat. Nikome ne pretimo, ali kao što svi dobro znaju iz Topole se reko odnose bodovi, bez obzira ko da je protivnik – jasan je Trifunović.

 

 

 

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *