četvrtak , 28 септембра 2023
Najnovije vesti
Početna / Vesti / Nadzor u Beogradu i svim prigradskim školama

Nadzor u Beogradu i svim prigradskim školama

Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove počinje inspekcijski nadzor nad urednošću zgrada i površina u okviru školskih ustanova pre početka nove školske 2017/2018. godine, saopštavaju iz ovog gradskog sekretarijata.

Inspekcijski nadzor će se obavljati u skladu sa odredbama Odluke o komunalnom redu i odnosi se na čistoću i urednost eksterijera školskih objekata – zgrada i školskih dvorišta osnovnih i srednjih škola.

Inspekcijskim nadzorom biće obuhvaćeno 236 škola na teritoriji gradskih opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac, Voždovac i Novi Beograd.

Pored ove aktivnosti, inspekcija za puteve Sekretarijata za inspekcijske poslove obavljaće kontrolu stanja horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije u zonama osnovnih škola na teritoriji 17 gradskih opština.

Ukoliko se uoče nedostaci, biće izdata rešenja da se oni uklone u što kraćem roku, saopštavaju iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Preporuka

Aleksandra Blažić: Odigrale smo antologijsku utakmicu

Iako su dame iz Topole imale izuzetno težak raspored, na startu prvenstva u Prvoj ligi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *