subota , 20 априла 2024
Početna / Vesti / Nadzor u Beogradu i svim prigradskim školama

Nadzor u Beogradu i svim prigradskim školama

Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove počinje inspekcijski nadzor nad urednošću zgrada i površina u okviru školskih ustanova pre početka nove školske 2017/2018. godine, saopštavaju iz ovog gradskog sekretarijata.

Inspekcijski nadzor će se obavljati u skladu sa odredbama Odluke o komunalnom redu i odnosi se na čistoću i urednost eksterijera školskih objekata – zgrada i školskih dvorišta osnovnih i srednjih škola.

Inspekcijskim nadzorom biće obuhvaćeno 236 škola na teritoriji gradskih opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac, Voždovac i Novi Beograd.

Pored ove aktivnosti, inspekcija za puteve Sekretarijata za inspekcijske poslove obavljaće kontrolu stanja horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije u zonama osnovnih škola na teritoriji 17 gradskih opština.

Ukoliko se uoče nedostaci, biće izdata rešenja da se oni uklone u što kraćem roku, saopštavaju iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *