petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stigla UEFA B diploma

Stigla UEFA B diploma

U Organizaciju fudbalskih trenera FS Beograda stigle su diplome za trenere koji su pohađali Seminar za sticanje UEFA/FSS „B“ diplome u Fudbalskom centru FSB na Adi Ciganliji u periodu od juna do oktobra 2016. godine (prva i druga grupa).

Diplome se mogu podići u kancelariji Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda u Deligradskoj 27 (prostorije FSB) svakog radnog dana od 10:00 do 15:00 časova.

Treneri koji podižu diplome obavezni su, prema ugovoru, da na žiro račun FS Srbije broj 205-89166-19 sa pozivom na broj 651/13 (primalac FS Srbije, Beograd, Terazije 35 i svrha uplate podizanje B diplome) uplate 2.000,00 dinara i sa tom priznanicom mogu preuzeti svije diplome.

Takođe, obaveštavaju se treneri koji su pohađali edukaciju za trenersku UEFA/FSS „B“ diplomu u FC FSB na Adi Ciganliji tokom proleća 2017. godine da će njihove diplome moći da podignu uskoro, a o terminu prispeća istih obavestićemo ih posredstvom našeg sajta.

Isto se odnosi i na trenere koji su završili edukaciju za trenersku nacionalnu „C“ diplomu tokom 2015. godine (dva kursa u Obrenovcu i jedan na stadionu „Rajko Mitić“).

U OFT FS Beograda mogu se podići i trenerske nacionalne „C“ diplome sa edukacija održanih u Obrenovcu i Grockoj tokom 2016. godine (za trenere sa teritorije užeg centra Beograda, dok će se trenerima sa područja Grocke i Obrenovca podeliti u lokalnim OFS početkom septembra 2017. godine). Takođe, stigle su i mogu se podići i trenerske nacionalne „C“ diplome sa edukacije održane u proleće 2017. godine u FC FSB na Adi Ciganliji.

 

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *