utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Arandjelovcu meta zona Dunav

OFK Arandjelovcu meta zona Dunav

Posle poraza u prvom kolu Šumadijske okružne lige, ekipa OFK Arandjelovca je upala u problem, nekoliko igraca je otislo još nekoliko nije moglo da igra i zbog te činjenice za Arandjelovčane je utakmica u minulom kolu bila jako bitna. Na sreću OFK Arandjelovac je zabeležio pobedu. Junak trijumfa je Dule Srećković koji je asistirao kod prvog I postigao drugi pogodak.

– Bili smo u problemima pred ovu utakmic – ističe Dule Srećkovć. – Nismo mogli sastaviti najbolji sastav, nedostajalo nam je nekoliko igraca, posle poraza u prvom kolu ekipa je izgubila i samopouzdanje i to nam je bio veliki problem. Poceli smo utakmicu u grcu, uspeli  smo da povedemo, ali smo odmah posle pet minuta primili go,l sto je bio najgori moguci scenario. U poslednjem minute prvog poluvremena uspeli smo ponovo da dođemo do voljstva koje nismo ispustali do kraja meča. Imali smo dosta sansi u drugom poluvremenu sve smo to prokockali i umalo da budemo kaznjeni. Sreca nas je pogledala i uspeli smo da ostvarimo vaznu pobedu.

– Jos jedan mec je na dnevnom redu?

– Sledi nam vazna utakmica u Saranovu, ali pre nje moramo kompletirati ekupu, iskoristiti ovih nekoliko dana do kraja prelaznog roka, kako bi se  pojačali. Imamo u narednim kolima tezak raspored, ali necemo razmisljati sta ce biti za mesec dana, ,razmisljamo od utakmicr do utakmice i da prikupimo sto vise bodova – jasan je Srećković.

U prošlom prvenstvu fudbaleri OFK Arandjelovca su igrali odlično I na kraju zauzeli drugo mesto. Mnogi veruju da je vreme da Arandjelovčani imaju snage, da ove godine stignu do zone Dunav.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *