nedelja , 11 јуна 2023
Početna / Vesti / U Maksiju za najsiromašnije

U Maksiju za najsiromašnije

 

Crveni krst Beograda u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i „Maksi” supermarketima tradicionalno će obeležiti „Nedelju solidarnosti” prikupljanjem namirnica za najsiromašnije građane. Moto akcije je „Stalo nam je. Hvala što pomažete”.

– Hrana će se prikupljati u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra, od 9 do 15 časova, a volonteri Crvenog krsta Beograda pomoći će svim građanima koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji sa spiskom potrebnih proizvoda. Verujemo da ćemo uspeti tokom ova dva dana da obezbedimo dovoljnu količinu namirnica za one kojima je pomoć najpotrebnija – rekla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za socijalnu zaštitu i pozvala sve Beograđane da se uključe u akciju pomoći najsiromašnijima i još jednom pokažu svoju humanost i solidarnost. Ona je dodala da će grad i ubuduće voditi odgovornu socijalnu politiku, što je pokazao i ovaj put.

Namirnice će se prikpljati u „Maksi” supermarketima u Ulici Dula Karaklajića 8 u Lazarevcu, Prvomajskoj 13 u Zemunu, Neznanog junaka 2 na Dedinju, Kralja Milana 31/A na Vračaru, Gospodar Jovanovoj 39 na Starom gradu, Ustaničkoj 127a i Dragice Končar 33a na Voždovcu, Kajmakčalanskoj 24 na Zvezdari, Bulevaru Zorana Đinđića 64 na Novom Beogradu, Požeškoj 98 i Nikole Vučete 1A na Čukarici, Bulevaru despota Stefana na Paliluli, Borskoj 51 i Patrijarha Joanikija 28 u Rakovici.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu podržao je humanitarni rad Crvenog krsta Beograda putem javnog konkursa.

Preporuka

Promocija knjige o Dobrivoju Doci Todoroviću

Večeras je održana promocija knjige o velikom umetniku, frulašu, Dobrivoju Doci Todoroviću, koji je rodjen …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *