utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Trifunović veruje u uspeh na Ubu
Golman Karadjordja Žarko Trifunović

Trifunović veruje u uspeh na Ubu

Kada su fudbaleri Karađorđa, u prvom jesenjem kolu Srpske lige grupa Zapad, izgubili na svom terenu od ekipe Tutina 0:1, mnogi su tada podno Oplenca, pomislili da Karađorđe ove godine neće biti pravi. Već  od drugog kola puleni trenera Staševića igraju dobro I u tih pet utakmica osvojili su 11 bodova, dovoljno da u ovom trenutku budu u vrhu. Kada su fudbaleri Karađorđa, u prvom jesenjem kolu Srpske lige grupa Zapad, izgubili na svom terenu od ekipe Tutina 0:1, mnogi su tada podno Oplenca, pomislili da Karađorđe ove godine neće biti pravi. Već  od drugog kola puleni trenera Staševića igraju dobro I u tih pet utakmica osvojili su 11 bodova, dovoljno da u ovom trenutku budu u vrhu.

– Dobro smo radili u pripremnom periodu i želeli da već od prvog kola krenemo sa osvajanjem bodova – ističe golman Žarko Trifunović. – Prva utakmica je uvek najteža bez obzira kod da je protivnik. Nama je to bio novajliija iz Tutina i uz našu nešto slabiju igru pretrpeli smo poraz. To kao da je bio znak da svi u klubu uđemo u novi ritam i već u drugom kolu na teškom gostovanju u Lajkovcu osvojimo vredne bodove. Imamo mlad tim i zbog toga dolazi do oscilacija u igri. Ali treba pohvaliti hrabrost mladih igrača da i na teškim utakmicama na strani pruže svoj maksimum.

– U minulom kolu zaustavili ste smederevce?- Smederevo je u Topolu došlo kao lider, pružili smo bolju partiju od njih i zasluženo slavili. Već ovog vikenda imamo teško gostovanje na Ubu. Ekipa Jedinstva je u dosadašnjem delu pokazala da ima kvaliteta. U prošlom kolu su zabeležili pobedu kod komšija u Aranđelovcu. Mi u ovu utakmicu ulazimo kompletni i verujem da možemo da pružimo dobru igru, kao i na predhodnim mečevima na strani. Dugo je prvenstvo imamo čak 34 utakmice na raspolaganju. Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom i zato verujem da možemo da iznenadimo još dosta ekipa – jasan je golman  Trifunović.

Kada jedna ekipa u svojim redovima ima okosnicu: golmana Trifunovića, štopera Golubovića i napadača Vidića, uz mlade Ninikovića i Milovanovića kao i ostale saigrače koji daju pun doprinos i na čelu struke Slobodana Staševića, uspeh je na vidiku.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *