četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Kultura i obrazovanje / Didaktički materijal za dve OŠ

Didaktički materijal za dve OŠ

Članice Veća gradske opštine Mladenovac, Suzana Vasić i Gordana Dimitrijević Bjeličić, predale su poklon pakete školskog pribora, didaktičkog materijala, učenicima sa smetnjama u razvoju.

Poklon paketi školskog pribora (didaktički materijal) uručeni su u dva odeljenja koja pohađuju deca sa smetnjama u razvoju, u OŠ „Momčilo Živojinović“ i OŠ „Sveti Sava“ u Mladenovcu.

– Cilj upotrebe didaktičkog materijala je omogućavanje osobama sa smetnjama u razvoju da na lak, interesantan i zanimljiv način savladaju svakodnevne životne veštine. Upotrebom ovako osmišljenog materijala oni stiču samopouzdanje, osećanje odgovornosti i važnosti u kolektivu – rekla je Vasićeva.

Paketi didaktičkog materijala su podeljeni preko potprojeta „Pomoć/osnaživanje porodica učenika osnovnih škola – osetljive kategorije“, u okviru glavnog projekta „Mladenovac Mladenovčanima“. Osim ovog, pod glavnim projektom „Mladenovac Mladenovčanima“ se realizuju još dva potprojekta, „Da uživamo zajedno u lepotama Srbije – jednodnevni izleti penzionera“ i „Da uživamo zajedno u lepotama Srbije“ – deca obolela od mišićne distrofije.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *