petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Odbojka / Teška pobeda

Teška pobeda

Pobeda u pet setova

OK Mladenovac – OK Napredak 037 3:2/25:23, 20:25, 20:25, 25:21,15:13/

Hala Sportskog centra LJubomir Ivanović Gedža u Mladenovcu. Gledalaca: 130. Sudije: Jan Očenaš i Vladimir Milošević/Beograd/.

OK Mladenovac: Obradović, Božić, Dančetović, Milosaljević, Marković, Radivojević, Baćo, Lazarević, Tasić, Babić, Vasilić, libero Glišić, trener Vićentijević

OK Napredak 037: Lazarević, Dumanović, Stojić, Milovanović, Stamenković, Cerić, Stevanović, Kizić, Milovanović, libero: Zdravković, Marinković, trener Jović.

Mladenovčani kao da su se pretplatili na igru od pet setova. Posle meča u Kosovskoj Mitrovici, odigrali su meč u maksimalni broj setova i protiv ekipe iz Kruševca, istina na ovom meču su zabeležili pobedu. Gosti su bolje otvorili meč i u prvom setu imali lepu prednost, domaći su preokrenuli i dobili prvi set. U drugom i trećem, većim delom su gosti vodili i stigli nadomak iznenađenja. U četvrtom i petom domaći su dodali gas, gosti popustili u igri, pa je na kraju pobeda Mladenovčana. Ove dve ekipe igrale su u prošlom prvenstvu u Prvoj B ligi u oba meča Mladenovac je bio bolji.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *