četvrtak , 5 августа 2021
Početna / Sport / Fudbal / Zbog dve neodigrane utakmice dva ranga niže

Zbog dve neodigrane utakmice dva ranga niže

VAŽNA INFORMACIJA ZA KLUBOVE

Komesari za takmičenje u seniorskim ligama FSB podsećaju klubove i upozoravaju ih da obrate pažnju na član 65. Propozicija za prvenstvo liga na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda za takmičarsku sezonu 2017/2018 koji glasi:

       „Klub koji u toku takmičenja svojom krivicom tj. neopravdano ne odigra  2 (dve) utakmice, koje su registrovane službenim rezultatom pff 3:0 u korist protivnika, smatra se da je odustao od takmičenja i prebacuje se u 2 (dva) ranga niži stepen takmičenja, bez obzira na postignuti plasman, s tim što i pored toga podleže disciplinskoj odgovornosti shodno odredbama Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

       Klub koji u toku takmičarske sezone dve utakmice izgubi službenim rezultatom zbog toga što je na utakmici ostao bez minimalnog broja igrača (sedam), isključuje se iz takmičenja i prebacuje se u 2 (dva) ranga niži stepen takmičenja, bez obzira na postignuti plasman.”

   

Preporuka

Karađorđe – Real Podunavci 1:0, prekid u 30 minutu

Stadion Šilja Tadić u Topoli. Sudija: Šišmanović(Topola). Strelac: Radojičić u 2 minutu. Karađorđe: Branković, Lazarević, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *