subota , 2 марта 2024
Početna / Vesti / Saopštenje za javnost predsednika GO Mladenovac

Saopštenje za javnost predsednika GO Mladenovac

 

Funkcioneri Dveri su još jednom potvrdili da je njihova jedina politika – kontiunirana demonstracija sile i primitivizma.

 Niz  postupaka funkcionera Dveri u opštini Mladenovac zbog kojih je na kraju prekinuto skupštinsko zasedanje dokaz su ko na političkoj sceni Srbije propagira nasilje i siledžijsko ponašanje.
Osim propalog pokušaja da obmane građane Mladenovca šireći laži o kolektivnom centru za tražioce azila, Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, lider Dveri Boško Obradović je zajedno sa Srđanom Nogom i Zoranom Radojičićem poput lopova ušao u zgradu opštine kroz prozor na sporedni ulaz.

Vandalizam i primitivizam koji su Dveri potom demonstrirale u zgradi opštine za svaku su osudu, ali činjenica da je u incidentu između pristalica Boška Obradovića i okupljenih građana, povređena odbornica opozicione odborničke grupe „Beli samo jako“ Jovana Ilić jeste za najoštriju osudu.

Boško Obradović i njegove pristalice koji za sebe tvrde da su zagovornici porodičnih vrednosti i ovoga puta su udarili na ženu pesnicama i neprimerenom vandalskom ponašanju. 

Nakon novinarki Pinka i predsednice republičkog parlamenta Maje Gojković čije modrice najbolje govore u kakvoj bi Srbiji Boško Obradović voleo da živimo, na njihovoj meti se našla i odbornica opozicije.

Najoštrije osuđujemo nasilje kome svakodnevno pribegavaju Dveri i očigledan animozitet i bes koji ispoljavaju, pre svega prema ženama. I dok se sa jedne strane SNS zalaže za striktno poštovanje zakona i kažnjavanje svih onih nasilnika koji podignu ruku na ženu, na političkoj sceni Dveri pesnicu i nasilje vide očigledno kao legitiman vid poltičke borbe.

Predsednik GO MladenovacVladan Glišić

 

Izvor: Mladenovac.rs

Preporuka

Besplatna obuka Matematike i Srpskog za fakultet

Gradska opština Mladenovac finansira besplatnu obuku srednjoškolaca koji žele da polažu za upis na fakultat. …

Jedan komentar

  1. Udrite olośke zveri i Bośka olośa Obradovića…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *