petak , 29 марта 2024
Početna / Vesti / Prohodna Slavija

Prohodna Slavija

Nakon završetka radova na rekonstrukciji glavnih gradskih saobraćajnica, stiču se uslovi za puštanje saobraćaja i svih vidova javnog prevoza na saobraćajnicama Ruzveltova, Mije Kovačevića, Trga Slavija i Bulevar oslobođenja, saopštio je „Beokom”.

Sa prvim jutarnjim polascima sutra će sve linije javnog gradskog prevoza, koje idu ovim ulicama, biti vraćene na stare trase, osim tramvajskog stajališta u Nemanjinoj za linije 2, 3 i 9 koje će biti u funkciji za nekoliko dana.

Za sve informacije, građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima (Beokom servis) na besplatan broj telefona 0800-11-00-11 iz fiksne telefonije „Telekoma“ ili na broj 011/3090-007, za mobilne telefone ili druge telefonske operatere.

Kad je reč o Muzičkoj fontani na Slaviji, i ona sutra ponovo počinje s radom i to od 7 sati, saopštio je „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

U zimskom režimu rada, fontana se uključuje u 9 sati i isključuje u 22 sata, a mlaz vode dostizaće visinu do dva metra. Muzika se, uz svetlosne efekte, svakodnevno emituje od 19 do 22 sata.

S obzirom na to da su u mlaznicama ugrađeni grejači, fontana će raditi i na izuzetno niskim temperaturama. Fontana na Trgu Slavija prostire se na 800 kvadratnih metara vodene površine, poseduje 350 mlaznica i preko četiri stotine reflektora, navodi se u saopštenju.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *