četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Vesti / Od danas bez Metroparkinga

Od danas bez Metroparkinga

Gradska opština Mladenovac, na vanrednoj sednici Skupštine održanoj dana 19.10.2017. godine, donela je Odluku o raskidu Ugovora o poveravanju delatnosti uređenja i održavanja javnih parkirališta, br. II-00-06-3/1107/2011 od 01.11.2011.godine sa svim pripadajućim aneksima, koji je bio zaključen sa preduzećem “Metroparking“ DOO Beograd i preduzećem “Metroparking MLC Mladenovac“.

U skladu sa ovom Odlukom, predsednik GO Mladenovac poslao je obaveštenje o raskidu napred navedenog Ugovora preduzeću “Metroparking“ doo Beograd. Kako je isto obaveštenje primljeno dana 06.11.2017. godine, a shodno odredbi čl. 38 stav 3 osnovnog Ugovora, poslednji dan obavljanja delatnosti od strane imenovanog preduzeća istekao je 21.11.2017. godine.

OVIM PUTEM OBAVEŠTAVAMO SVE GRAĐANE GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC DA OD 22.11.2017. GODINE PREDUZEĆE „METROPARKING“ NEMA ZAKONSKO PRAVO DA NAPLAĆUJE USLUGE PARKIRANJA NA TERITORIJI GO MLADENOVAC.

Građani se mole da svoja vozila parkiraju u skladu sa zakonskim odredbama kojima se reguliše saobraćaj i bezbednost svih učesnika u saobraćaju, u skladu sa već postavljenom signalizacijom na teritoriji opštine.

O daljem nastavku obavljanja ove komunalne delatnosti građani će biti blagovremeno obavešteni nakon donošenja odgovarajuće Odluke od strane Skupštine gradske opštine Mladenovac, kada će jasno biti definisano na koji način i pod kojim uslovima će biti regulisana ova komunana delatnost u budućem periodu.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *