petak , 19 априла 2024
Početna / Kultura i obrazovanje / Video nadzor u OŠ Bora Lazić

Video nadzor u OŠ Bora Lazić

Gradska opština Mladenovac finansirala je nabavku i ugradnju video nadzora u Osnovnoj školi „Bora Lazić“ u Vlaškoj.

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član Veća zadužen za obrazovanje i razvoj školstva, Dejan Stepanović, obišli su školu u Vlaškoj gde su sa direktorkom Violetom Ninković rezgovarali o potrebama za investicionim ulaganjem u objekat.

Glišić je rekao da je prioritet gradske opštine Mladenovac bezbednost učenika.

– Obećali smo da ćemo u sve škole uvesti video nadzor i evo to obećanje je ispunjeno i u školi „Bora Lazić“ u selu Vlaška. Razgovarali smo sa direktorkom škola, neki problemi su kratkoročni, neki dugoročni. Glavni problem je što škola nema fiskulturnu salu, taj problem je pred nama i moramo da ga rešimo u sledećoj godini. Videćemo da li će to biti balon sala ili ćemo krenuti u projekat za izgradnju sale, to zavisi od stručnih ljudi i raspoloživog novca. Mislim da je škola dobro održavana ali uvek postoji potreba za investicijama. Potrudićemo se da ogradimo školsko dvorište i sredimo samo dvorište, videćemo da li asfaltiranjem ili betoniranjem – najavio je Glišić.

Violeta Ninković, direkotorka škole, rekla je da video nadzor daje sigurnost upravi škole. Ona je naglasila da je škola stara, sagrađena 1963. godine i da postoji potreba za ulaganjem kao i u izdvojenim odeljenjima u Ameriću i Senaji.

Predstavnici opštine Mladenovac boravili su i u radnoj poseti Osnovnoj školi „Kosta Đukić“.

Preporuka

Prva beogradska liga grupa C, sedmo prolećno kolo

Sve se više zakuvava prvenstvena trka u okviru Prve beogradske lige grupa C. Kao lideri …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *