petak , 29 марта 2024
Početna / Vesti / Tigar uz najstarije

Tigar uz najstarije

Najstariji sugrađani moći će uz senior karticu da ostvare popuste i u maloprodajnim objektima kompanije „Tigar”, najavila je  članica Gradskog veća Mirjana Mavrić.

Popusti će moći da se ostvare u objektima ove kompanije na Vračaru, u Ulici cara Nikolaja II 37, i na Čukarici, Lazarevački drum broj 19. Popusti od deset odsto se odnose na lovačku, ribarsku, radničku i dečju obuću, lepila za široku potrošnju i sportske rekvizite, a pet procenata na ostale proizvode kao što su modna i zaštitna obuća i oprema, LED rasveta.

– Važno je da kao društvo budemo solidarni i razumemo potrebe i mogućnosti drugih, a posebno onih koji su činili sve da budemo danas dobar deo ovog društva – rekla je Mirjana Mavrić, uz zahvalnost Vladimiru Iliću, generalnom direktoru kompanije „Tigar”, na iskazanoj solidarnosti i društvenoj odgovornosti kompanije na čijem je čelu.

Ona je posebno naglasila da je kompanija „Tigar” još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija jer se pridružila timu za najstarije Beograđane i dala svoj doprinos kako bi se penzionerima olakšala finansijska situacija i kako bi popustima uz senior karticu mogli da kupe njihove proizvode.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *