subota , 9 децембра 2023
Početna / Vesti / Donacija za prihvatilište

Donacija za prihvatilište

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš posetili su Prihvatilište za odrasla i stara lica i tom prilikom uručili donaciju u vidu bele tehnike, koja će korisnicima te ustanove biti od velike koristi.

Nataša Stanisavljević je rekla da su tri ustanove socijalne zaštite u Beogradu, na inicijativu gradonačelnika Siniše Malog, dobile donaciju u vrednosti od 1,8 miliona dinara.

– Sve tri ustanove su dobile belu tehniku u iznosu od po 580.000 dinara. Svaka ustanova je dobila ono što su istakli kao potrebu i što su smatrali da im je neophodno za predstojeću zimu, ali i za normalno funkcionisanje – objasnila je sekretarka.

Darko Glavaš je naveo da se Grad Beograd do sada pokazao kao „film frendli” destinacija, pa je tako ova donacija u Skupštinu grada došla zahvaljujući Producentskoj kući „Work In Progress”. Sa tom produkcijskom kućom, dodao je Glavaš, do sada je realizovano nekoliko projekata.

– Ovo je jedan od dodatnih načina da nam zahvale, ali i istaknu socijalni status, koji je neophodno imati pri realizaciji velikih projekata – naglasio je Glavaš.

Vršilac dužnosti direktora Prihvatilišta za odrasla i stara lica Nevenka Nikić Simatković zahvalila je Skupštini grada i resornom sekretarijatu na razumevanju i donaciji.

– Ovo što smo dobili je upravo ono za čim smo i iskazali potrebu tokom godine. U pitanju su sredstva za edukaciju i higijenu. Dobili smo frižider, zamrzivač, kompjutere, klime, usisivače, pegle – navela je ona i poželela da takvih akcija bude još u narednoj godini.

Preporuka

Turnir u Topoli, rezultati od petka, parovi za subotu

Odigrane su sve utakmice četvrtog takmičarskog dana na turniru u malom fudbalu u Topoli. Rezultati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *