sreda , 24 априла 2024
Početna / Vesti / Održana sednica Veća

Održana sednica Veća

Na sednici Veća gradske opštine Mladenovac održanoj 2. februara usvojene su sve tačke dnevnog reda.

Dnevni red :

1. Razmatranje molbe Sky music solutions doo Beograd od 30.1.2018. za saglasnost za zauzeće javne površine na platou ispred zgrade GO Mladenovac sa predlogom rešenja.
2. Predlog zaključka o angažovanju sredstava budžeta gradske opštine Mladenovac za realizaciju pratećih troškova povodom održavanja koncerta na platou ispred zgrade GO Mladenovac na dan 7. februara 2018. godine.
3. Predlog odluke o izboru programa prijavljenih na Javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja u 2018. godini iz budžeta gradske opštine Mladenovac.
4. Razmatranje finansijskih planova mesnih zajednica na teritoriji GO Mladenovac za 2018. godinu, radi davanja saglasnosti.
5. Razmatranje izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP „Mladenovac“ za 2017. godinu, radi davanja saglasnosti.
6. Predlog rešenja o odobravanju prenosa sredstava OŠ „Živomir Savković“ na ime finansiranja putnih troškova radi odlaska na svečanu dodelu nagrade učenika u Republiku Srpsku – Banja Luka.
7. Predlozi rešenja o utvrđivanju liste iazabranih lica koja su ostvarila pravo na jednodnevni izlet za penzionere po raspisanom javnom pozivu u okviru projekta iz oblasti socijalne zaštite „Treće doba – zlatno doba“.
8. Predlog programa korišćenja sredstava iz kapitalnog budžeta grada Beograda na investicionom održavanju infrastrukturnih objekata vodovoda i kanalizacije na teritoriji gradske opštine Mladenovac za 2018. godinu.
9. Razno.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *