četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Popust i na pumpama Lukoil Srbija

Popust i na pumpama Lukoil Srbija

Vlasnici senior kartice će od 2. aprila ove godine moći da ostvare popust od dva odsto prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama „Lukoil Srbija”. Takođe, moguće je ostvariti i popust od pet odsto na robu dopunskog asortimana (izuzev cigareta, alkohola i štampe), i to u 15 objekata maloprodajne mreže. Na taj način, ova kompanija se pridružila brojnim firmama koje su deo programa „Senior klub”, gde penzioneri mogu da ostvare određene popuste na kupovinu, usluge i posete ustanovama kulture.

– Do sada je izdato više od 200.000 kartica, a preko dvesta kompanija na 800 prodajnih mesta daju popuste na svoje proizvode i usluge. Sve je veći broj kompanija koje su prepoznale važnost ovog projekta i pridružuju se „Senior klubu”, te se svaki dan i spisak povećava. Ponosni smo što se ovaj projekat uspešno sprovodi, ali smo još ponosniji na to što obezbeđujemo brojne pogodnosti za naše najstarije sugrađane koji su zadužili naš grad – rekla je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Penzioneri jednom mesečno dobijaju sva obaveštenja o tome gde mogu da koriste senior karticu. U opštinama su istaknuti plakati sa svim mestima na kojima može da se koristi kartica. Takođe, na sajtu Grada Beograda svakodnevno se ažurira spisak firmi koje daju popuste. Grad Beograd nastavlja da pregovara i sa drugim kompanijama koje se do sada nisu uključile u ovaj projekat.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *