četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Privreda / Mladenovac podržao „BG praksu“ rok za prijavu do 17. aprila

Mladenovac podržao „BG praksu“ rok za prijavu do 17. aprila

Konkurs za učestvovanje u programu univerzitetske radne prakse „BG praksa 2018” otvoren je do 17. aprila, a Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da učestvuju u njemu.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina osnovnih i master studija, a za sve kandidate neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju sa odgovarajućeg fakulteta. Praksa traje tri meseca, a prvi dan prakse biće 15. juna 2018.

Program se realizuje devetu godinu zaredom zahvaljujući uspešnoj saradnji Univerziteta u Beogradu i Grada Beograda, a osmislio ga je Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Do sada je kroz program „BG praksa” prošlo preko 1.800 studenta sa 26 fakulteta Univerziteta u Beogradu. Program je rezultat zajedničkog nastojanja da što veći broj studenata Univerziteta u Beogradu stekne praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i tako unapredi svoje akademsko obrazovanje. Proistekao je iz potrebe da se što većem broju mladih ljudi sa univerzitetskom diplomom pruži podrška u profesionalnom usavršavanju, ali i prepoznavanju važnosti ideje da koncept društveno odgovornog poslovanja postane integralni deo poslovnih strategija javnih preduzeća u Beogradu.

Svim polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz, kao i mentorska podrška više od 100 mentora.
Program „BG praksa” realizovaće se u brojnim ustanovama čiji je osnivač Grad Beograd. Ove godine učestvuju: JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, JKP „Beograd-put”, JKP „Parking servis”, JP „Beogradska tvrđava” JKP „Pogrebne usluge”, JKP „Veterina Beograd”,  JKP „Zelenilo – Beograd”, Sportski centar „Olimp – Zvezdara”,  JKP „Infostan tehnologije” Beograd, JKP „Gradske pijace”, Turistička organizacija Beograda, Arena Beograd, opštine Grocka, Voždovac, Mladenovac, Savski venac, Zemun, Novi Beograd, Biblioteka „Milutin Bojić”, Biblioteka grada Beograda, Istorijski arhiv Beograda, Kuća legata, BITEF teatar, Muzej grada Beograda, Muzej afričke umetnosti – zbirka Vede i dr Zdravka Pečara, Centar za likovno obrazovanje „Šumatovačka”, Biblioteka „Dimitrije Tucović” Lazarevac, Zavod za zaštitu spomenika culture, Dom omladine, Jugoslovensko dramsko pozorište, Kancelarija za mlade grada Beograda, Gradsko pravobranilaštvo grada Beograda, Služba za internu reviziju grada Beograda, kao i 15 sekretarijata Gradske uprave.

Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere, na stranici http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/konkurs-bgpraksa-2018.

Na istoj strani sajta istaknuti su važni datumi vezani za proces prijave, predselekciju, selekciju, odgovori  na najčešće postavljena pitanja, link ka prijavnom formularu za konkurs, kao i „Vodič kroz konkurs” sa pozicijama organizovanim prema fakultetima.

Preporuka

Prva beogradska liga grupa C, rezultati šestog prolećnog kola

Odigrane su utakmice, šestog prolenog kola u okviru Prve beogradske lige grupa C. Rezultati: oloRezultati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *