četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Suspendovan teren u Velikoj Krsni

Suspendovan teren u Velikoj Krsni

 

U Fudbalskom savezu Beograda (sala PRES CENTRA FSB) održani su sastanci na kojima su predstavnici klubova iz sve tri grupe Prve beogradske lige, kao i delegati i sudije sa liste ovog takmičarskog ranga, zajedno sa komesarima, analizirali učinak sa starta prolećnog dela prvenstvene sezone 2017/2018. Ovim sastancima koje je vodio komesar za takmičenje Željko Petković sa komesarom za suđenje Željkom Mohorom, prisustvovao je i na njima aktivno učestvovao predsednik Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda Dejan Nedić.

Dejan Nedić je posebno ukazao na nemile događaje koji su se odigrali na utakmicama u grupama „B“ i „C“ gde su na meti bile sudije (u Drenu, Rušnju i posebno Velikoj Krsni) istakavši da sudijska organizacija FSB neće dozvoliti napade na svoje članove, posebno u situacijama u kojima su fizički ugroženi. Između ostalog zbog toga je bila prisutna i dilema u OFS FSB da li poslati sudijsku trojku na  utakmicu FK „Velika Krsna“ (čiji predstavnik se, inače, nije pojavio na ovom sastanku) s obzirom na to da su već preduzete početne disciplinske mere za pomenuti incident i da je igralište u Velikoj Krsni već suspendovano.

Takmičenje, koje su pomenuti incidenti stavili u drugi plan, je u svakoj od tri grupe vrlo zanimljivo i već ta činjenica obavezuje klubove da sa najvećom ozbiljnošću nastave borbu za bodove i da posebnu koncentraciju usmere na organizaciju utakmica.. Posle sastanka sa predstavnicima klubova izvršena je i analiza učinka delegata i sudija u dosadađnjem toku tamičenja Prve beogradske lige.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *