četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Nikodijeviću još jedan mandat

Nikodijeviću još jedan mandat

Nikola Nikodijević izabran je danas za predsednika Skupštine Grada Beograda na predlog 72 odbornika gradske skupštine. Obrazlažući predlog, odbornik Aleksandar Antić je ocenio da Nikodijević ima sav lični i profesionalni kvalitet i kapacitet da vodi Skupštinu grada i da zajedno sa odbornicima i građanima kreira budućnost Beograda.

– On ima bogato iskustvo jer je iza njega deset godina rada u gradskim strukturama. Nikodijević ima ukupno poznavanje života u Beogradu, što je neophodno da bi se vodila gradska skupština. Bio je deo tima i čovek koji je stvarao demokratsku atmosferu u parlamentu. Apsolutno verujem u njega i verujem da će uspeti da napravi balans između gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave i Skupštine Grada Beograda. Pokazao je da ima veliku dozu demokratskog duha, ali i neophodnu dozu efikasnosti kako bi parlament radio brzo i odgovorno za dobrobit Beograđana – rekao je Antić.

On je zahvalio koalicionim partnerima, najvećoj odborničkoj grupi SNS-a, na poverenju i podršci da zajedno nastave rad u Beogradu.

Nikola Nikodijević je rođen 26. septembra 1981. godine u Beogradu. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Nikodijević je i u prethodnom sazivu Skupštine Grada Beograda obavljao ovu funkciju.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *