utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Informacija za trenere koji treba da obnove istekle UEFA/FSS „B“ diplome (licence)

Informacija za trenere koji treba da obnove istekle UEFA/FSS „B“ diplome (licence)

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda i Edukacioni centar FS Srbije obaveštavaju trenere sa UEFA/FSS „B“ diplomama (licencama) čija validnost je istekla da će se seminar za produženje istih održati u SC FS Beograda u sredu 13. juna 2018. godine sa početkom u 09:00 časova.

Da bi se treneri prijavili za ovaj seminar potrebno je da:

–  popune prijavu koju mogu preuzeti

–  prilože kopiju UEFA/FSS „B“ diplome

–  prilože kopiju UEFA/FSS „B“ kartice (licence)

–  dostave fotografiju u elektronskoj formi na E-Mail adresu: ducafsb@gmail.com

–  prilože potvrdu o uplati 15.000,00 dinara na račun FS Beograda 310-218343-31

Svu ovu dokumentaciju doneti u OFT FSB (Deligradska 27/III) svakog radnog dana od 09:00 do 13:00 časova (ili se prijaviti posredstvom gore navedenog E-Maila) do utorka 12. juna 2018. godine.

Organizaciona forma predavanja predviđa izlaganje u trajanju od 45 minuta i diskusiju u trajanju od 15 minuta, a predavači na seminaru će biti prof. dr Aleksandar Janković, Dalibor Zorko i Velibor Đurić.

Obavezno je prisustvo UEFA ”B” trenera kojima je istekla licenca ali i svih trenera koji poseduju istu. Svaki seminar će, u zavisnosti od trajanja, biti vrednovan određenim brojem bodova. Jednodnevni seminar koji  donosi 2  boda održava se svake godine u junu mesecu, a dvodnevni seminar koji donosi 4 boda  održava se u decembru svake godine. Svaki trener mora da sakupi minimalno 10 bodova kako bi stekao uslov za obnovu licence. Prisustvo Seminaru se ne naplaćuje a svaki učesnik će dobiti sertifikat kao dokaz o prisustvu. Svaki trener može da prisustvuje seminaru u bilo kom regionu (ukoliko je sprečen da prisustvuje u svom) ali se za to mora prijaviti u navedenom roku za prijavu. U svakom terminu vrednuje se prisustvo samo jednom seminaru (ne može se vrednovati prisustvo istom seminaru u drugom regionu).

Obnova licenece se plaća (po važećem cenovniku, na tekući račun FS Beograda 310-218343-31) tek po isteku roka važenja iste i nakon ispunjenih uslova za njeno produženje.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *