četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Izvučeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019

Izvučeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019

U sali PRES CENTRA FSB žrebom su određeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige – grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih šesnaest beogradskih srpskoligaša, a predsedavao je komesar za takmičenje ovog ranga Velibor Novović. Pošto je pozdravio predstavnike klubova Velibor Novović je prešao na izvlačenje brojeva prema Bergerovim tablicama i klubovi su dobili sledeće pozicije:

 

1 OFK “Beograd”, 2 “Jedinstvo”, 3 “I M T”, 4 “Grafičar”, 5 “Radnički” (Obrenovac), 6 “B S K” (Borča), 7 “Kolubara”, 8 “Brodarac”, 9 Crvena zvezda” (Mali Mokri Lug), 10  “Zvezdara”, 11 GSP “Polet Dorćol”, 12 “Lokomotiva”, 13 “Prva iskra” (Barič), 14 “Stepojevac Vaga”, 15 “B A S K” i 16 “Radnički” (Novi Beograd).

 

Prema tome, u prvom kolu nove sezone za vikend 18. i 19. avgusta igraće OFK “Beograd” – “Radnički” (NB), “Jedinstvo” – “B A S K”, “I M T” – “Stepojevac Vaga”, “Grafičar” – “Prva iskra”, “Radnički” (Obrenovac) – “Lokomotiva”, “B S K” (Borča) – GSP “Polet Dorćol”, “Kolubara” – “Zvezdara” i “Brodarac” – “Crvena zvezda” (MML).

 

U drugom delu sastanka kome je prisustvovao i v.d. generalnog sekretara Miroslav Stojanović klubovima je sugerisano da ozbiljno pristupaju organizaciji utakmica, vode računa o infrastrukturi, bezbednosti i takmičenju, a preneto im je da će ubuduće za sudije biti zadužen Majo Vujović koji će funkciju komesara suđenja za srpskoligaški rang obavljati ispred FS Srbije.

 

Razgovaralo se o trenerskim i ugovorima fudbalera srpskoligaških klubova, tačnije inicirano je da se ispita mogućnost da poput trenera i igrači u ovom rangu srpskog fudbala imaju ugovore koji bi na neki način štitili klubove tog ranga.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *