četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Sajam zapošljavanja u Mladenovcu

Sajam zapošljavanja u Mladenovcu

 

Sajam zapošljavanja održaće se u Sportskom centru, U petak, 26.10.2018. od 10,00 – 13,00 sati. Učestvovaće više od 30 firmi kojima je potrebno preko 300 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija.

Zanimanja koja su tražena u ovom trenutku i koja će biti ponuđena su, između ostalih, prodavac, pekar, poslastičar, fizički i pomoćni radnici, vozač, magacioner, metalobrusač, metalostrugar, kranista i viljuškarista, bravar, operater na CNC mašinama, inženjer energetike, radnik u proizvodnji, zidar, tesar, armirač, stolar, poslovođa, referenat, tehnolog, projektanat nameštaja, programer, operater na presi i laseru.

Učešće na Sajmu najavili su i predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu tehničku saradnju (GIZ), a u okviru DIMAK projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“. Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *