utorak , 19 марта 2024
Početna / Vesti / Zasedao Štab za vanredne situacije

Zasedao Štab za vanredne situacije

Na današnjoj sednici opštinskog Štaba za vanredne situacije razmatrane su tačke dnevnog reda vezane za aktivnosti u zimskom periodu.

Štab je, između ostalog, usvojio Operativne planove održavanja javnih površina u zimskom periodu, čišćenja pešačkih komunikacija i plan distribucije industrijske soli.

Kako je rečeno na sednici Štaba, u odnosu na prošlogodišnji operativni plan, ažurirani su spiskovi korisnika Centra za socijalni rad i pacijenata sa hemodijalize u Specijalnoj bolnici za interne bolesti kao i spiskovi ulica i tortoara za čišćenje od snega. Takođe, članovi Štaba su upoznati da je u JKP „Mladenovac“ uskladišteno 20 tona soli koje će biti distribuirane po mesnim zajednicama i ustanovama. Dogovoreno je da JKP „Mladenovac“ aktivnosti čišćenja snega proširi na mrežu nekategorisanih puteva u selima i zaseocima.

Štab je danas usvojio i Izveštaj o radovima na uređenju vodotoka prvog i drugog reda na teritoriji gradske oštine Mladenovac u 2018. godini. U okviru ove tačke rečeno je da je ove godine očišćeno oko 10 kilometara vodotokova kao i da je čišćenje i održavanje za sledeću godinu ušlo u programe preduzeća „Beogradvode“ i „Srbijavode“.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *