četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Vesti / Dan osoba sa invaliditetom obeležen i u Dnevnom boravku

Dan osoba sa invaliditetom obeležen i u Dnevnom boravku

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju posetio je većnik resorno zadužen za oblast sporta, Goran Spasojević, pozdravio decu i poželeo im puno uspeha u daljem radu.

Spasojević je u ime opštine Mladenovac pružio podršku deci da u narednim sportskim takmičenjima postignu još bolje rezultate i obećao da će i dalje imati podršku opštine. Korisnici boravka su u ovoj godini bili uključeni u sistem školskog sporta, takmičili su se u odbojci i malom fudbalu, učestvovali su i „Uličnoj trci“, zatim u sportskim igrama „Sport za sve“ u organizaciji Sportskog saveza Mladenovca i Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, koje su po prvi put organizovane u Mladenovcu za sve osobe sa invaliditetom.

Zahvaljujući podršci ova dva Saveza korisnici Dnevnog boravka su učestvovali na Međunarodnom takmičenju „Beograd open 2018“ sa kojeg su doneli dva srebra i jednu bronzanu medalju iz atletike. Goran Spasojević je za poklon korisnicima, obezbedio hipoterapiju (jahanje konja) u etno selu Amerić, koje počinje sledeće godine u prolećnom periodu. Takođe se u razgovorom sa rukovodiocem boravka Snežanom Živanić upoznao za tehničko-organizacionim poteškoćama u boravku na realizaciji projekta senzornih soba i obezbedio da se one prevaziđu tokom sledeće nedelje.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *